Skidag Fossum

Stilsikkert

OversiktsbildeStartog måFullSizeRender (00E)

Årets skidag på Fossum gikk av stabelen 6. mars 2016. Her var det muligheter for alle nivåer og ambisjoner, alt fra bamseløype, kuleløype, hopp og skiskyting. Vi fikk prøvd mye, men holdt oss unna skiskytingen i år. Sympatisk nok var det førstepremie til alle barna. Her i huset la Luddis seg med premien rundt halsen søndag kveld. Da premie og pannebånd måtte av i barnehagen mandag morgen, var det svært upopulært. Forståelig nok, førstepremier er jo til for og vises frem.

31. januar 2016 var det Budstikkadagen på Sollihøgda med masse skiaktiviteter og 14. februar 2016 var den store Holmenkolldagen for barn. Vi legger oss i hardtrening, og gleder oss til å komme tilbake neste år!

Tags from the story

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *