Ocean Beach Club – Gran Ca.

Ocean


image image

Etter tre kanonfine turer til Ocean Beach Club på Kreta, stod vi først i kø når vi hørte at Ving skulle åpne en ny Ocean Beach Club på Gran Canaria. Turen ble booket ca.et halvt år før det nye stedet skulle åpne. Forventningene var skyhøye. Ville det leve opp til vårt favorittsted på Kreta? Desember 2015 åpnet det nye stedet, og tidlig januar 2016 var vi på plass.

Det er mange som har spurt meg om dette stedet. Jeg må absolutt si at det innfridde på alle måter. Nydelige omgivelser, kult interiør, superfresh mat, miniland i umiddelbar nærhet, Sats og mye mye mer. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få interiørinspirasjon på chartertur.. Vi har slått oss helt opp på disse turene, i 2015 var vi 3 ganger med Ving på tur. Nå har vi fått oss et nytt favorittsted som er varmt hele året. Det må jo være den beste indikasjonen på hvor fornøyd vi var med stedet, når jeg reserverte ny tur tilbake hit mens vi var der nede. (Og venninner bestilte mens de fikk snap av meg herfra). We will be back! Jeg tenker å skrive senere både om interiørinspirasjon herfra, alle de kule aktivitetene på miniland og hvorfor disse turene fungerer så bra for en alenemamma på tur. image

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *