Luftig barnevakt i Chamonix

image

image image

Første helgen i påske var jeg med venner i Chamonix. Jeg var med som barnevakt for en 9 mnd. gammel baby, da foreldrene skulle i bryllup. Hvis foreldrene trodde barnevakten skulle foregå rolig i leiligheten, tok de feil. Jeg hadde luftigere planer for denne barnevakten, vi var Chamonix rundt. En tur opp i høyden for å nyte utsikten var stor stas for både liten og stor. Jeg tror definitivt dette er den mest spennende barnevaktopplevelsen i denne guttens 9 mnd lange liv. (Og enda godt foreldrene først ser dette når de er ferdig i bryllup, så ikke poteten settes i halsen…). Det er ikke vi som henger i hanggliden altså, der gikk grensen. Om jeg blir spurt om å være barnevakt igjen vil tiden vise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *