Sukkerfritt påskeegg

image

image image

Siden januar har vi hatt sukkerstopp her i huset (med svært få unntak). For at det skal fungere, gjelder det å finne gode erstatninger både for store og små! Jeg ble derfor veldig glad når jeg fant disse «Paws» posene på Smoothieexchange. Ikke bare er posene veldig fine å se på, men jeg tipper også innholdet som er formet som små dyrespor faller i smak. Og når de består av tørkede grønnsaker og frukt-og kun det, da blir jeg veldig fornøyd. Tidligere har vi hatt stor suksess med de søte blå Berryboost eskene fra Renée Voltaire, de har vært et supert lørdagsgodt siden januar. Disse selges i helsekostbutikker, og består av tørket granateple, blåbær og tranebær.

Jeg har også funnet og kurset meg selv i sukkerfrie alternativer, mer om Rawfoodkaker ved en senere anledning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *