Aiguille du midi

image

Aiguille du midi -en fantastisk opplevelse. Fra Chamonix tok vi gondolen opp til dette punktet på 3842 m, og kjørte på en bre hele veien ned til Chamonix igjen. Dalen vi kjørte i heter Vallee Blanche. Det var så mye pent å se på at jeg får sug i magen bare av å se på bildene nå. Det første stykket måtte vi ha klatresele på, for å komme oss ned den første delen på øverste bildet. Etter det var det fri flyt på ski. Jeg har aldri sett makan! Vi hadde to guider med oss på turen, da det ikke er lov og ferdes alene i dette området på grunn av bresprekker. Dette er en perfekt dagstur for de som vil kjenne høyde litt på kroppen, og er glad i å stå på ski. Anbefales på det varmeste!

Etter turen nøt vi en (velfortjent) øl på stedet Chambre Neuf i Chamonix sentrum. Gøy afterskisted, med live musikk.

image imageimage image image image image

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *