Rawfood Brownie

image

image image imageimage image image imageMed sukkerstopp er det avgjørende med gode alternativer, jeg har funnet mine favoritter, og lider ingen nød under dette.

I begynnelsen av mars var jeg på Rawfoodkurs, med Rawfood Oslo http://www.rawfoodoslo.com/ og søte Tiril som driver dette firmaet. Ikke bare var hun veldig inspirerende, men vi lærte å lage så utrolig mye godt og spennende. Har enda ikke fått testet ut den hjemmelagde yoghurten, det blir neste ting jeg begir meg ut på. Jeg blir glad bare av å gå inn på nettsiden deres, med det herlige bakgrunnsbildet. Føler meg sunn bare jeg ser på det.

Rawfood/Superfood Brownie er egentlig ikke forbeholdt helgen. På rawfoodkurset ble den presentert som en ideell lunsj og treningssnack. Jeg har frosset ned kake som alltid kan tas opp. Man trenger bare en liten bit, for det er ganske mektig.

Så nå er det så og si kakedag hver dag hjemme hos oss. Det er minstemann godt fornøyd med, han føler han lurer mamma til kake hver dag. Men jeg vet ikke hvem som lurer hvem. For når kaken kun inneholder sunne ting som avokado, kokosolje, hempfrø, chiafrø, rå kakao og valnøtter, som gir litt av alt innen supermat, sunt fett, langvarig energi og antioksidanter, ja da er det vel helt greit at hver dag er en kakedag. Og når Luddis da sitter med seiersgliset sitt dag etter dag, godt fornøyd med å ha lurt mamma igjen, da gliser jeg mitt seiersglis også. Han skulle bare visst!

Oppskriften finner du her http://www.rawfoodoslo.com/#!Superfood-Brownie/c1k7g/56b9f9ae0cf2062bd41d1855 Der er også link til hvor du kan kjøpe produktene. Ellers har de også produktene i de fleste helsekostbutikker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *