(Svidde) bananpannekaker med nøttehonning

image

image image imageJeg sa til en annen travel alenemamma for litt siden at jeg mye heller vil ha mange baller i luften, og svi en pannekake i ny og ne, enn motsatt. Så da må jeg jo stå for det, og vise dere søndagens svidde bananpanneaker. Det er jo så trendy å blogge om bak fasaden om dagen, og å dele sine innerste tanker og følelser. Ikke forvent dere noe sånt her, men mitt bidrag til «behind the scenes» får være å vise at det hender (ikke så sjelden) at jeg svir en pannekake.

Bananpannekaker er en veldig fin ting når man har sukkerstopp, med banansmak lider man ingen nød på det søte. I tillegg har jeg fått tips fra en venninne om å ta nøttehonning på. Herlig kombinasjon. Vaniljekesam og bær smaker også veldig godt på disse bananpannekakene. Det er mange bananpannekake-oppskrifter ute og går, men jeg liker denne kombinasjonen:

2 egg

50 g havregryn

1 banan

Litt vaniljepulver, kardemomme og kanel

Mikses i stavmikser og svelles i minimum 15min. Stekes i kokosolje.

Honning med hasselnøtter kommer fra Oliviers & co. og heter L’ecureuil. Anbefales! Og ikke la dere lure av at bananpannekakene ser litt svidde ut, de smakte himmelsk.

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *