Skamfull trening

image

Mange av dere kjenner sikkert allerede til treningsprogrammet til australske Kayla Itsines som har blitt en stor hit verden over http://www.kaylaitsines.com. Hun har også egen Sweat with Kayla app nå. Jeg har begynt på uke 1-2-3 ganske mange ganger, programmet varer i 12 uker. Men nå er det ingen bønn, 12 uker til sommerferien.. For å få til det, må styrkedelen gjøres 05.45 om morgenen mens det fortsatt er stille i huset. Treningsprogrammet varer i 30 minutter. Og for å klare å stå opp til det, har jeg funnet verdens beste motivasjon, en episode med NRK-serien SKAM varer akkurat så lenge som treningsprogrammet. Det gjør det nesten lystbetont å stå opp! Bare synd at det kommer ny episode så sjelden at de som er må gå på repeat.

Et annet godt alternativ er å gjøre det til Barne-TV som også varer 30 min. Min erfaring er da at det blir fellestrening med minstemann, og ikke fullt så effektivt. Men uansett bedre enn ingenting.

Treningsprogrammet inneholder også en kondisjonsdel tre ganger i uken, min løsning på det er å la minstemann sove i joggevognen mens jeg trener. Nå er det blitt til at det er han som etterspør dette (og det er jo fint for min samvittighet). For hvem sover vel ikke godt i frisk luft?

Lenge leve tidsklemma, kreative løsninger og å gjøre alltid minst to ting samtidig. Jeg angrer forresten litt på at jeg kjøpte den step’en, den passer særs dårlig inn i resten av interiøret i stuen, og jeg har ingen andre steder å ha den. 12 uker til sommerferien dere!
image image image image image image image

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *