Cirkus Arnardo

image

Onsdag 6. april 2016 var vi på backstage visning og showet til Cirkus Arnardo i Asker. Det var fascinerende både for store og små.  Vi fikk hilse på dyrene på forhånd (og det så heldigvis ut som de hadde det bra) og tatt en prat med sirkusartisten Christer. Cirkus Arnardo har sluttet å ha eksotiske dyr, og har nå katter, hunder, hester og lamaer. Hundene så ut til å kose seg under showet, jeg har lært at det er et godt tegn hvis en hund logrer med halen, og det gjorde disse. Lamaene så imidlertid litt mer malplassert ut.

Jeg hadde med meg en 3-åring og en 4-åring, de satt stille hele showet og fulgte nøye med med åpen munn. Og selv om jeg tidvis syntes at showet var litt intetsigende og at klovnene var litt teite, var det nettopp det de små syntes var det morsomste. Og det er jo det viktigste! Det å få lov til å gå selv i bodene og kjøpe popcorn var stor stas for de små. Her var det mange fristende tilbud for små sjeler (blinkende sverd, sukkerspinn-bod m.m.).

Det var litt glamorøst å få lov til å komme bak scenen! Showet var underholdende, særlig med noen store høydare på slutten, akrobatikken falt veldig i smak. Jeg har selv gode minner fra jeg var liten og var på sirkus, og hvordan alt da opplevdes som veldig stort både størrelsesmessig og opplevelsesmessig.  Fullt så stort var det ikke nå, men en gøy helhetsopplevelse som absolutt kan anbefales, særlig for de små.

Cirkus Arnardo spiller i Oslo fra i dag 8. april og til og med søndag 17. april. Billetter kan kjøpes her. http://www.arnardo.no/

imageimage image image image image image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *