Købenfavoritt

image

Atelier September var frem til 2013 en interiørbutikk i København. En av mine favoritter. De siste årene har det vært drevet en kafé i samme lokaler, i Gothersgade 30, istedenfor butikk. Kafén har vært et obligatorisk sted å besøke hvis man er blogger, og det har vært trendy å legge ut et bilde av deres kjente avokadosandwich. Jeg ble veldig glad her om dagen, da jeg leste at de har tenkt til å åpne opp interiørbutikken igjen, lenger innover  i lokalet. Det er faktisk mor og sønn (avbildet), mor er hele 72 år, som starter opp igjen dette. Stedet er verdt et besøk hvis du er glad i gamle franske skap, bord og dansk design. Hver gang jeg besøkte dette stedet tidligere ønsket jeg meg et stort hus, og en stor tom varebil. Det blir spennende å kikke innom butikken i juni, og se hva de får til denne gangen. Og for å spise en  avokadosandwich selvfølgelig! Her er link til hjemmesiden http://atelierseptember.dk/image image image image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *