Rockestjerne & Turban

image

image image image image image image image image


Jeg kan virkelig anbefale barnekonsert med rockebandet Plopp, det var kjempestemning! Det var 5. gang Plopp var gjester på Litteraturhuset. Billettene ble utsolgt noen dager før arrangement, og lokalet var fullt av barn og voksne i rockemodus.

Opplevelsen ble nok enda mer komplett av at Luddis ble plukket ut til å være vokalist. Mikkel Rev i rockeversjon ble perfekt, og litt forsiktig, fremført. Konserten ble avsluttet med at alle barna stod foran scenen og hoppet. Vi kommer lett tilbake neste gang Plopp skal spille for barna på Litteraturhuset.

Etterpå var det bare å tusle gjennom Slottsparken, plukke vårblomster, og slutte seg til Turbandagen ved Spikersuppa. Der kunne vi oppleve annerledes mat, annerledes musikk og få turban på hodet. Køen var milelang, så dette var populært!

 

 

 

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *