Bikiniklar

image

image Jeg har helt siden i fjor sommer ønsket meg en bikini fra Agent Provocateur med «splitt» i siden, slik som denne http://www.agentprovocateur.com/us_en/mazzy-bikini-bra-pink-black. Men jeg telte litt på knappene, da jeg synes det var en noe dyr bikini. Gleden var derfor stor når jeg i februar i år skjønte at BikBok skulle komme med en lignende til våren. Jeg meldte meg på slik at jeg skulle få varsel om når bikinien ankom hos BikBok. Men stolte ikke helt på dette, så jeg var inne og sjekket hjemmesiden deres rimelig ofte fra februar til april. Men et par dager sent i april var det tre dager der jeg ikke var inne, og da hadde selvfølgelig bikinien kommet – og var allerede utsolgt i mange størrelser når jeg kom meg inn. Ikke et sekund uten å være på ballen kan man tillate seg!

Jeg ga imidlertid ikke opp, var innom 4 BikBok-butikker, før jeg til slutt fikk en snill ansatt til å ringe rundt for meg. Hun fant ut at hovedbutikken på Karl Johan hadde flere bikinier igjen i riktig størrelse.. Og hvilken farge ville jeg ha, sort eller beige? Gi meg begge tenkte jeg umiddelbart. Særlig nå som denne bikinien hadde vært så nær å glippe for meg. Bikiniene ble holdt av og lykken var (nesten) komplett når jeg fikk hentet de neste dag. Det er fortsatt noen bikinier igjen i modellen Monaco, men veldig få størrelser,  sjekk ut hjemmesiden til BikBok her https://www.bikbok.com/fashion/?tt=20245_12_246691_

Jeg skulle gjerne også hatt bikinien med palmer på, og den leopardmønstrete selvfølgelig.. Bikinier får man aldri nok av!

Ps. Dette innlegget er skrevet i samarbeid med BikBok, men bikinien stod på ønskelisten lenge før jeg fikk min egen side.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *