Hvilepuls

image

Det forrige innlegget jeg skrev om mine charterfavoritter, er det definitivt mest leste innlegget jeg har skrevet. Veldig gøy at det ble mange bestillinger ut av det også! En venninne som bestilte skrev til meg at hun måtte få alle reisetipsene mine. Reisetips? Jeg kan gi deg tips om et fint sted, men så mange reisetips har jeg ikke..

Det er fjerde gang jeg er her nå http://www.ving.no/hellas/makrigialos/ocean-beach-club, og jeg har ikke beveget meg utenfor hotellområdet. Denne gangen hadde jeg fått kontaktdetaljene til en gresk gud som kunne organisere en båttur ut på de fine øyene her. Jeg har enda ikke kontaktet han. Inne på hotellområdet har vi alt vi trenger, og litt til. Viktigst av alt er at det ikke er noe vi skal rekke. Så det er dessverre dårlig med reisetips herfra, men hvilepulsgaranti det kan du få!image imageimageimage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *