Feriemodus

image

Før jeg fikk barn hadde jeg aldri vært på en charterferie. De siste årene, har jeg dratt på charterferie tre ganger i året. Det er den perfekte måten å reise på med barn! Jeg har flere ganger dratt alene med minstemann også, og det funker veldig veldig bra. Nå er vi så heldig å ha funnet to fine steder som vi drar fast til. Foruten at disse stedene er superfine og har digg og fresh mat er grunnen til at det fungerer så bra å dra med barn/alene med barn, at det skjer så mye gøy for barn her. Happy kids betyr happy foreldre! Skattejakt, eventyrdag, safari, bursdagsfest, minihelter (med show), minidisco og bamseshow hver kveld (og i dette tilfellet 17. mai parade) for å nevne noe. Når man i tillegg er så heldig som i dette tilfellet at man møter på drømmejenten som man kan leie til og fra miniland, og ta en drink med før minidisco på kvelden, blir ferieopplevelsen optimal.

1 1/2 time på formiddagen med masse andre barn og morro, i de såkalte sign in sessions, er helt perfekt både for små og store.  Da kan man som forelder ta seg en tur på treningsstudio, i spa’en eller rett og slett bare slappe helt av på solstolen med et blad. I dette tilfellet var det favoritten Elle som var med i bagasjen, og som ble flittig lest når mini var signed in. Nå får du tre utgaver av Elle og et par kule solbriller fra Quay for kun 149 kr ved å følge linken Elle abonnement.

Ps. Bloggsamarbeid med Elle

image imageimage image image

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *