TorsdagsTipset uke 20

image

imageLørdag 21. mai

Vannfestival på Tjuvholmen både lørdag og søndag. Muligheter for å gå om bord på Christian Radich, prøve SUP, prøve Eliasbåten og mye mye mer. Programmet varer fra kl 10-17, og er gratis. Se mer info om arrangementet her http://www.tjuvholmenvannfestival.no/#temp

Åpen Gård på Geitemyra, åpen gård  på Geitemyra matkultursenter for barn i Tåsenveien 2, mellom kl 12-15. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Temaet for lørdagen er ville vekster, ta med hele familien for dyrking, plukking og smaking. Se mer info på bildet i dette innlegget.

DNT Oslo åpner nytt Friluftshus på Sørenga for store og små, med eget buldrerom og egen natursti for små barn. Åpningsfest fra kl 11. Se mer info om arrangementet her https://www.dntoslo.no/nyheter/4857-lrdag-apner-friluftshuset/

Bygdø Kongsgård har åpen fjøsdør fra kl 11-16.30, se mer info her http://www.norskfolkemuseum.no/tilknyttede-enheter/bygdo-kongsgard/

Søndag 22. mai

Årets skogbranndag på Sognsvann mellom kl 11.-15.00. Dette er et  samarbeid mellom skog- og beredskapsaktører som jobber for å forebygge skogbrann. Se brannhelikopterets brannbombe live!! Brannvesenet kommer med flere brannbiler, ATV og mye annet utstyr. Alle kan prøve brannslukking, det er natursti på stedet, ansiktsmaling, snekkerverksted for barn for plankehyttebygging og mye mer. Dette høres ut som en kjempespennende happening for hele familien spør du meg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *