TorsdagsTipset uke 21

IMG_5105

Lørdag 28. mai

Citykids arrangeres i Marmorsalen på Sentralen fra kl 11:00 (også søndag) Citykids er blant annet en pop-up lekeplass i blått som ser supergøy ut, samt flere muligheter til å utfolde seg kreativt, lag musikk av et tre, tegn med nordlys, magnetisk byggeplass for å nevne noe. Mer info og billetter her

Kunstworkshop for barn arrangeres på Sentralen by Sjøholmen AS, muligheter til å lage kunst ved kasting av maling med oppvaskbørste og mye mer. Info og billetter her.

Illum Bolighus arrangerer Tumletid og andre barneaktiviteter fra kl 11-15, Info om tumletid og andre barneaktiviteter – samt påmelding.

KOM og LEK dag på Ikea Slependen, en dag full av moro hvor man oppfordres til å ta med hele familien. Blant annet skal det kåres den beste sofaen for barn å hoppe i, lages vennskapsbånd, fotovegg, tegneverksted og mye mye mer. KOM og LEK på IKEA info her.

Minicruise, med en gammel seilskute arrangereres av Båtservice, hop on and off på Bygdøy, Operaen og Rådhuset. Barn under 4 år gratis. info her.

Søndag 29. mai

Vårtreff med Botanisk hages venner. Vårtreff i Botanisk hage med plantemarked, barneaktiviteter, utstillinger og konsert med pikekor. Se mer her. Mellom kl 10-16.

Skiforeningen inviterer til barnas Sommerkolldag, her er det hinderløype, klatring, sklier m.m. Se hjemmesiden til arrangementet her. Mellom kl 10.00 – 15.00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *