Hekta på CRU

FullSizeRender (01C)

FullSizeRender (01B)For ikke så lenge siden oppdaget jeg disse deilige kaffekapslene fra CRU, som passer til Nespressomaskiner. Jeg har før tenkt at jeg ikke smaker så stor forskjell på hjemmelaget kaffe, men det var før jeg smakte på disse. Jeg smaker skikkelig forskjell. Den gode smaken kommer av at kapslene inneholder fersk kaffe, og ikke frysetørret slik som andre kaffekapsler.

Men ikke bare er det den gode smaken, jeg digger alt ved disse kapslene; de er økologiske, FairTrade-produsert, miljøvennlige (kapslene er nedbrytbare, til forskjell fra Nespresso sine egne aliminiumskapsler), de kommer i kule estetiske poser og damen som står bak merket er norsk. What’s not to like? For ikke å snakke om lukten når man åpner posen, den er himmelsk. Disse kapslene ble nr 1 i Sunday Times sin blindtest for kaffekapsler med London’s beste baristaer.

CRU kan kjøpes på de fleste Meny-butikker på Østlandet, to Jacobsbutikker, mange delicatessebutikker eller på Smageriet på CC-vest. Ellers så har CRU fri frakt ut mai ved bestilling  på deres hjemmeside, så snu deg rundt og bestill. Følg også denne   linken  og delta i konkurransen om å vinne et års gratis forbruk av CRU kaffe, vinneren trekkes førstkommende tirsdag.

Wake up and smell the organic coffee!

Ps. Jeg er sponset med kaffe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *