Anbefaler Arena skateanlegg

FullSizeRender (01A)

FullSizeRenderFullSizeRender (01D)Vi tester skateparker om dagen. Minstemann er helt hekta. Kan virkelig anbefale Arena, som er eid av Bærum Kommune. Anlegget ligger mellom den internasjonale skolen og Nadderud Stadion inn fra Gml. Ringeriksvei. Onsdager fra kl 14-19 er det åpent for sparkesykler. Anlegget utendørs er alltid tilgjengelig, men innendørs er det regulerte tider for de ulike aktivitetene. Det er gratis å benytte seg av tilbudet.

Lykken er å få en high five av en av de store guttene, når man tar de største rampene. Jeg derimot sitter med hjertet i halsen hele tiden. Jeg har for øvrig funnet ut at vi må investere i ny hjelm og bytte ut «baby»-sparkesykkelen med noe litt mer skateanlegg-vennlig, selv om jeg synes minstemann er ganske søt i pingvinhjelmen og minisykkelen.. Vi blender ikke helt inn! Enda godt vi har en bursdag på trappene nå i juni. FullSizeRender FullSizeRender FullSizeRender (01B)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *