Natt i naturen

FullSizeRender (028)

FullSizeRender (023) FullSizeRender (027) FullSizeRender (026) FullSizeRender (025) FullSizeRender (024)Marka byr på ubegrenset med overnattingsmuligheter. For noen helger siden var vi på kombinert telt- og fisketur. Det var stor suksess for både store og små. Vi slo telt ved Heggelivann, og det var tydelig en populær spot, for vi sendte videre to andre grupper som kom senere enn oss. Lykken var stor når de to små guttene som var med, fikk hver sin fisk på kroken. De hvinte av glede og spenning! Og så smaker det ekstra godt med fisk for en liten tass, når den er selvfisket. Ørret gled nedpå som aldri før. Trenger du tips om fiskemuligheter i marka kan du sjekke ut Oslos fiskeadministrasjon sine hjemmesider http://www.ofa.no/.

Vi gleder oss allerede til neste tur, det blir garantert flere av disse i sommer!IMG_5240 FullSizeRender (024)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *