Gatelangs i Sopot

image

imageimageimage image
imageimageimageimageimageimage

Utenom solemuligheter har Sopot flere aktivitetsmuligheter; Leie sykkel for en sykkeltur langs strandpromenaden, ta sykkeltaxi langs strandpromenaden (for de late som oss), gå ut på Moloen (dette krever inngangsbillett), kjøre turistbåt eller piratbåt (Statek Pirat-en høydare for de små), leke på parkens flotte lekeplass. Eller skal dette badelandet være et av Polens beste http://www.aquaparksopot.pl.

Det er også masse boder å kikke i, små elektriske biler å kjøre og nok av små karuseller, helikoptre og annet gøy som går av seg selv bare man putter på tilstrekkelig med mynter.

De fantastiske spamulighetene på stedet får testes en annen gang! Vi spiste middag på blant annet Dom sushi som var anbefalt, det var gøy å sitte i baren og se på kokkene lage mat, og at maten gikk rundt på små båter. Minstemann syns det var en stor opplevelse. Jeg bestilte meg noen nigiribiter som var tykke som jeg aldri før har sett, så akkurat de er ikke å anbefale. Til lunsj spiste vi blant annet Sempre pizza, dette er en polsk kjede. Nordmennene ved siden av (for ja, det er mye norske stemmer her) mente det var den beste pizzaen de noen gang hadde smakt. «Og vi har spist mye pizza» som de selv erklærte. Pizzaen var supergod, og best av alt det lå en lekeplass tilsluttet restauranten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *