Homemade skattekart

image

Skattejakt er billig morro, og alltid en hit hos barn. Perfekt å ta med seg i ferien, og kan lekes/jaktes overalt. I hagen, på stranden, på hytten, i skogen – ingen begrensninger. Det er heller ikke så viktig hva som er skatten er min erfaring , det er selve jakten som er det mest spennende. Det kuleste skattekartet lager du selv hjemme på 1 2 3, ta et hvitt ark og hell kaffe over, la det tørke med litt kaffe over seg, og gjerne med gruff, da blir det ekstra mye farge og tekstur på kartet. Deretter brenner du arket i sidene når kaffen har tørket inn (la ligge over natten eller noe), her gjelder det å være på ballen og blåse ut fort. Noe brannfarlig (luft godt så brannalarmen ikke går), men vel verdt det for et kult resultat.

God skattejakt!imageimage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *