Kids&Køben

image

imageKøbenhavn er en fantastisk by å ta med barn til. Aktivitetshøydepunktene er mange! København Zoo er en av de, her kommer man virkelig nærme dyrene og får se mange eksotiske dyr. Aller mest stas var elefantene. København Zoo ligger på Frederiksberg, se hjemmesiden for mer info.

Tivoli midt i sentrum var også et stort høydepunkt. Tivoli er koselig bare å tusle rundt i. Vi kjøpte ikke dagspass, bare enkeltturer, da det var flere ting minstemann var for lav til å kjøre. «Rutchebanen» ble vår favoritt, en av Tivolis mest populære forlystelser. Det gule toget «Linje 8» var også ganske poppis.

I København er det parker og lekeplasser på hvert hjørne, flere av lekeplassene var imponerende utstyrt. En annen ting vi koste oss med, og som virkelig kan anbefales, er Torvehallerne. Det er som Mathallen i Oslo, stas bare å gå rundt og kikke på den spesielle og utstilte maten. Fiskedisken var det vanskelig å komme seg bort fra! Rett over gaten for Torvehallerne var det en fin plass for å skate og sparkesykle.

Trenger du tips om hva som skjer i København for barn når du tenker å dra, ta en kikk på denne fullstendige oversikten http://m.aok.dk/#for-boern. Supre og dagsaktuelle tips!

Ellers tok vi tog og buss til Legoland, det fortjener et eget innlegg. København er og blir en favoritt!

image image image image image image image image image image image image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *