Fysen på fiken

image

Jeg har helt glemt å oppdatere dere på fikentre-jakten, selv om jeg vet at flere av dere var interessert i å få tak i et. Jeg har tidligere skrevet om at jeg ønsket meg et fikentre, og hvilken butikk dette kunnes kjøpes i. Jeg fant imidlertid ut at det kostet 2900 kroner i butikk. Noe jeg synes var stivt, i hvert fall med tanke på at jeg skulle være borte så lenge i sommer og mest sannsynlig ville ta livet av det.. Når jeg først får for meg noe, blir jeg ganske intens, så jeg trålet gjennom Oslo før sommeren for å finne billigere fikentrær. Jeg ble derfor sjeleglad når jeg fant fikentrær til 250 kroner stykket hos plantehandleren utendørs ved Lilleaker stasjon før sommeren. Forhåpentligvis har han fortsatt/eller kan skaffe. Rasket like greit med meg to stykker, etter at jeg hadde blitt bestevenn med innehaveren. I sommer har de stått ute og stelt seg selv mange uker på rad, og de har blitt så store og fine, med masse blader. De har litt å gå på for å bli fullvokste, men det kommer seg for hver dag. perfekt klima i Norge med sol og regn om hverandre. Gleder meg til å ta de inn i stuen om noen uker. Ryktene skal ha det til at de har noen litt kortere varianter på Majorstua, foran stasjonen der, som vist på øverste bildene. Løp og kjøp!imageimage image image image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *