Fredagstipset uke 32

image

Sommerferien er for lengst over, og det er på tide å komme i gang med tips til helgeaktiviteter igjen. Torsdagstipset er mer passende døpt om til Fredagstipset, da mange aktiviteter først annonseres fredag formiddag må jeg vente til da uansett. Denne helgen er det litt tynt med aktiviteter, men de to neste i august blir det full fyr, så det er bare å stay tuned.

Lørdag 13. august 2016

Nationaltheatret arrangerer åpen dag med kostymesalg, og masse morsomme aktiviteter for barn. Her kan man sikre seg kostymer fra mange kjente teaterstykker. Arrangementet varer fra 10.00-16.00. For mer info sjekk nettsiden for arrangementet her.

Teknisk museum arrangerer sommeraktiviteter for barn kl 11:00- 18:00. Denne helgen er det sugerørverksted som står på programmet. Se mer om programmet her.

Sommer på Astrup Fearnley museet fra 11:00-17:00, delta i rebusløp i kulturparken utenfor museet, ved henvendelse i resepsjonen får barna rebus. Dessuten kan alle barna få ansiktsmaling inspirert av utstillingen på museet. På hjemmesidene kan du lese mer.

Søndag 14. august 2016

På søndag skal vi benytte oss av siste helg med mulighet for selvplukk av frukt og bær.  Ta med barna på plukking, og fyll opp frysen for høsten.

Vestre Frogner Gård i Bærum tilbyr selvplukk fra kl 08.30-16.00, se mer info her.

Folkemuseet tilbyr dans musikk og lefsebaking. Se mer her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *