Fredagstipset uke 33

image

Lørdag 20. august

For 15. år på rad inviteres det til Folkefest på Rådhusplassen, når Mela festivalen står på planen. Arrangementet er åpent for alle og gratis, og inneholder masse spennende kultur, dans og musikk fra andre steder i verden. Også egen avdeling for barna, hvor de ivrigste kan få prøve seg på scenen. Se mer om arrangementet her. Arrangementet går frem til søndag 21. august.

Njårdhallen holder åpen dag for barn, hvor man kan prøve tennis og fekting, med ordentlig utstyr og med instruksjon. Se mer på nettsiden til Njårdhallen.

Folkemuseet byr på tur med hest og vogn, folkemusikk og dans, lefsebaking og beskuelse av mange dyr som er ute og gamle bygninger. De første aktivitetene er en del av et utvidet sommerprogram som varer frem til søndag 21. august.

Norsk mesterskap i rulleskøyterSkur 13 på Tjuvholmne, arrangementet begynner kl 13, og er gratis.

Søndag 21. august

Barnas dagGrefsenkollen med Maj Britt Andersen. I det store teltet på stedet spilles kjente og kjære barnesanger, og det arrangeres masse annet gøy for barn. Arrangementet begynner kl 12, og billetter kan kjøpes her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *