SKUR 13 -skateanlegg

image

Vi har testet skateanlegget SKUR 13 som ligger på Tjuvholmen. Det falt i veldig god smak hos en liten ivrig sparkesyklist, og kan virkelig anbefales. Særlig utover høsten og vinteren, når det er litt vanskeligere å benytte seg av anleggene utendørs. På onsdager og torsdager er SKUR 13 reservert for juniorer, og det er gratis inngang mellom kl 14-17. Onsdager er forbeholdt skateboard junior, og torsdager er forbeholdt sparkesykkel junior. Se hjemmesiden til anlegget for mer info. De arrangerer også masse arrangementer fremover, som blant annet NM i sparkesykkel i begynnelsen av september. Det er lett å finne hallen på Tjuvholmen, bare se etter bygget med Pushwagner på utsiden, som på øverste bilde. image image image image image image

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *