Granca here we come

FullSizeRender

Som jeg har skrevet om flere ganger før, er charterturer blitt en ny hit. Det er ikke slutt på å reise nye steder, og oppleve nye ting. Men når man har små barn, og når man reiser alene med barn er det noe veldig deilig med å returnere til steder hvor man vet at både liten og stor får en knall uke. Det er mange ting som gjør O.B.C Gran Canaria optimalt; det er superfresht, bra klima (en veldig lun vik på Gran ca.), kult interiør, deilig SATS- og spaavdeling, kjempedigg mat for å nevne noe. Men det viktigste er nok muligheten for å kunne kombinere latskap ved solsengen med SATS-trening, og det at minstemann blir godt underholdt av andre barn og initiativrike voksne på miniland en time her og der. Det gjør ferieopplevelsen optimal! Vi gleder oss som to små unger til å returnere hit om få uker, vi vet at det blir knallsuksess! Og er vi heldig møter vi på gamle flammer og…FullSizeRenderIMG_2269FullSizeRenderFullSizeRender FullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRenderFullSizeRender

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *