Fredagstipset uke 36

FullSizeRender (005)

Lørdag 10. september;

Sopptur i Østmarka for barn med DNT Oslo, oppmøte på Skullerudstua kl 12. Perfekt med guidet sopptur for de som ikke kan noe særlig om sopp. Se mer info om arrangementet her.

Miljødag for barn på Fornebu S med masse spennende aktiviteter. Les mer her.

Familiedag på Henie Onstad senteret på Høvik; dansende tegneworkshop, humlesafari, skulturvandring og masse annet gøy for barn står på programmet denne lørdagen, se mer her.

Lørdagsopera på Akershus festning for hele familien; Forteller er Mincken Fossheim, se mer info her.

Åpent besøksfjøs hos Bygdøy Kongsgård; fra kl 11-15 er familien velkommen til å komme på besøk i åpent fjøs, muligheter for ponniriding og se på at dyrene melkes, se mer info her.

Søndag 11. september;

Kokkefest for barn i forbindelse med Geitmyra kultursenter or barn sitt 5 års jubileum. Arrangementet er gratis og åpent for alle, varer fra 12-15. Kokker Maaemo, Happolatti og Kokkelandslaget kommer for å lære barn å lage mat, tema er blant annet «kutt som en kokk». Les mer her.

Allidrettsdag på Fossum i regi av Fossum IL; For barn mellom 3-12 år! Masse spennende aktiviteter. Se mer info her.

Barnas Ultima dag på Sentralen; en musikk- og kulturdag tilegnet barn. Overskriften på dagen er «Slipp barna løs på Sentralen». Konserter. installasjoner og verksteder gir barn mulighet for å prøve selv og mange spennende opplevelser. Les mer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *