Airbnb verter

40d03bd4-e7af-496d-b96d-1a5065d8548c

f864417c-0455-4cf1-85b6-e51a007f2a04fbc604bf-7bb6-4a26-a2a4-918752559deb Jeg har benyttet meg av AirBnB noen ganger når jeg selv har vært ute og reist, og synes det i mange sammenhenger er mer praktisk og hyggeligere enn hotell. Etter flere gode opplevelser som leietaker, tenkte jeg at det ikke var noen grunn til at jeg ikke selv kunne åpne hjemmet mitt. Samtidig som penger tjent på utleie, kan gå direkte til eget reisebudsjett. Når jeg la ut kåken i månedsskiftet juli/august fikk jeg masse henvendelser med en gang. Jeg hadde hørt at det kunne gå litt trått i begynnelsen, før man fikk reviews. Jeg hadde umiddelbart tilbud om utleie fra august til oktober i år, men så hadde vi jo tenkt til å bo her litt selv også. Men for barnefamilier er det jo genialt å komme til et sted hvor det er leker og trampoline, og tilrettelagt for barn sammenlignet med et hotellrom. Jeg er veldig selektiv med hvem jeg tar inn, og sier bare ja til barnefamilier. Når man er vert kan man ha innstilt booking på at man skal forhåndsgodkjenne alle gjestene. Det er jo litt arbeid før og etter med vasking og skifting av sengetøy, derfor har jeg også sagt at utleie minimum er to netter, så det skal være verdt det. Men jeg må innrømme at jeg synes det er ganske koselig, og ønsker at gjestene skal ha et så bra opphold som mulig så jeg tilbyr ekstraservice som henting og levering. Men det er jo verdt det når man kommer hjem til fornøyde huslånere, hilsener og gaver! Kjempegøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *