Fredagstipset uke 38

image

Denne helgen skjer det mye gøy!

Lørdag 24. september

Åpen brannstasjon mange steder; Det er brannvernuke denne uken, og mange brannstasjoner holder åpent hus. Det utstilles brannbiler på Rådhusplassen mellom kl 11 og 14, mens Asker, Lørenskog og Jessheim brannstasjon åpner dørene.  Det arrangeres mange gøye aktiviteter for barn på de aktuelle stedene. Vi var på Akser brannstasjon i fjor når det var åpent hus, og det var helt supert – les mer om brannvernuken her. Arrangementet er gratis.

Geitmyra matkultursenter for barn; Arrangerer 5 årsfest, med tittelen «Det beste fra Geitmyra». Det blir pølseverksted, spiselig grønnsaksutstilling, akvarium, bier og honning, og mye mye mer. Alle ønskes velkommen på fest, arrangementet er gratis, og åpent for alle fra kl 12-15. Les mer om festen her.

LEGO-festival; Åpner på teknisk museum lørdag, med åpen byggesone for alle legoentusiaster. Åpent fra 11-17 lørdag og søndag denne helgen. Mer info om dette arrangementet kommer på min side. Vanlig inngangsbillett i museum, som også gjelder byggesonen. Les mer her.

Søndag 25. september

Familiedag På Bygdøy Kongsgård; fra kl 11-16, arrangementet er åpent for alle og gratis, les mer her.

Selvplukk av mais og grønnsaker på Tomter Gård; siste helg med selvplukk av grønnsaker og mais. Gøy å lære barna hvor grønnsakene kommer fra. Les mer om mulighetene her.

Making Waves arrangerer gratis kurs om koding; «Lær kidsa koding». Dette er et kurs om programmering, hvor barna kan lære om programmer og apper, og alt man kan lage enkelt. Arrangeres av en frivillig organisasjon. Barna må kunne lese, anbefales for de fra 7 og oppover. Les mer om arrangementet her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *