Brødboksen

fullsizerender-5

Vi var så heldig å få besøk av Brødboksen søndag morgen, eller brødnissen som det omtales her i huset fremover. Superstas å våkne opp til tre forundringsbokser på døren søndag morgen. Minstemann fikk gå ut å hente, jeg sa det var en overraskelse på døren. Kjempespennende i seg selv! Stemningen ble enda høyere når det viste seg å være ferskt brød, ferskpresset juice, deilig syltetøy og croissanter på døren..

Brødboksen er et genialt konsept både for litt ekstra kos og stas i helgene, eller som en helt hverdagslig ting. Frem til midnatt kvelden i forveien kan man bestille ferskt brød m.m, som kommer på døren innen kl 07 neste morgen på hverdager og 08 i helger.. Mangler man brød til barnas matpakke, er jo dette en super livredder!

Brødboksen leverer brød fra blant annet Åpent bakeri og Kolonihagen (økologisk), og juicen er så fersk som det går an å bli. Kl 01.49 samme natten var vår juice presset. Og det beste av alt Brødboksen tar ingenting for levering. Så nå er det bare å håpe på at Brødboksen utvider leveringsområdet sitt til vår hood, vi blir garantert faste kunder i så fall. Har du sjekket om de leverer til din adresse? Hvis ikke, utvider de hvis nok interessenter registrerer seg i området.
fullsizerender-2fullsizerender-4

Ps. Frokosten vår ble sponset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *