Fredagstipset uke 40

Etter å ha sett på sirkusshowet var det muligheter for å teste egen balanse
Etter å ha sett på sirkusshowet var det muligheter for å teste egen balanse

Bildet er fra en annen morsom event i Marmorsalen på Sentralen.

Lørdag 8. oktober;

Egner Cabaret på Sagene Samfunnshus; Som en del av barnas kulturuke arrangeres Egner Cabaret, en samling av de beste sanger og figurer av Torbjørn Egner i showet «Greatest hits». Karius og Baktus, Bakermester Harepus og Kaptein Sorte bill er noen av de vi møter. Forestilling kl 13, 14 og 15. Billetter koster kr. 100. Les mer her.

Sentralen arrangerer Citykids; Masse morsomme aktiviteter på Sentralen, herunder pop-up lekeplass, leketøylabb hvor man kan lage sine egne leketøy og mye mye mer. Varer fra 12-16. Billetter kr 60, les mer på nettsiden.

Superhelter Samles show i Oslo Spektrum; har du en liten superhelt i hus, kan kanskje dette showet være noe. Showet har en forestilling kl 11 og en kl 15. Billetter og info her.

Bygdøy Kongsgård holder åpent fjøs fra kl 11 – 16.30, arrangementet er gratis. Les mer her.

Norsk folkemuseum arrangerer Potetferie. Opplev hvordan det var med høstferie for mange mange år siden når potetene måtte plukkes og man måtte jobbe hardt for å få maten på bordet. Ellers masse dyr på museet og mye annet gøy. Les mer her.

Villmarkshelg på Sæteren Gård i regi av DNT; muligheter for lavoovernatting og masse annet spennende på programmet. Les mer om arrangementet her.

Søndag 9. oktober;

Bymuseet i Frognerparken inviterer til Klovneforestilling; Passer for alle barn, satt sammen av to teaterpedagoger. Koster kr 75. Billetter kjøpes i museumsbutikken. Les mer her.

Nordic Black Theatre arrangerer Barnas Søndag med Family Funky Disco, dansing for små og store fra kl 14 til kl 16. Les mer her.

Legofestivalen på Teknisk museum er åpen fra kl 11, les mer om festivalen på mitt tidligere innlegg.

Sentralen arrangerer Citykids; Masse morsomme aktiviteter på Sentralen, herunder pop-up lekeplass, leketøylabb hvor man kan lage sine egne leketøy og mye mye mer. Varer fra 11-16. Billetter kr 60, les mer på nettsiden.

Egner Cabaret på Sagene Samfunnshus; Som en del av barnas kulturuke arrangeres Egner Cabaret, en samling av de beste sanger og figurer av Torbjørn Egner i showet «Greatest hits». Karius og Baktus, Bakermester Harepus og Kaptein Sorte bill er noen av de vi møter. Forestilling kl 13, 14 og 15. Billetter koster kr. 100. Les mer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *