RUSH

image

Med et hoppesterkt mannskap på 4 gutter mellom 4-6år, testet jeg RUSH – Norges første Trampolinepark i helgen. Det var braksuksess! For et herlig konsept, en stor hall med moro overalt.. Pure glede! Og kjempestemning i hallen med kul musikk, hyggelig café for en liten pust i bakken etc. For å entre hallen må man se en sikkerhetsvideo, og få på seg antisklisokker – så er det bare å slå seg løs. Trampoliner så langt øyet kan se, og flere andre morsomme tilbud. Den største hit’en hos denne gjengen var Battle ute på bommen, der man møtte hverandre på midten, og hvor det var om å gjøre å bli stående lengst på bommen. Den ble gjort om og om igjen. På søndager arrangerer RUSH «Småsprett», det er et tilbud til barn mellom 0-5 år, hvor man kan hoppe i litt roligere omgivelser. RUSH er også blitt et svært ettertraktet sted å avholde bursdagen sin. Se mer på hjemmesiden til RUSH og hva de kan tilby. Vi kommer veldig gjerne tilbake! En stor takk til RUSH som tok oss så godt imot. Det var en sliten gjeng på returen..fullsizerenderfullsizerenderfullsizerenderfullsizerenderfullsizerenderfullsizerenderfullsizerenderimage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *