Fredagstipset uke 42

image

Ps. Bildet er fra en annen minnerik dag på Litteraturhuset.

Lørdag 22.10.16;

Minilørdag på Litteraturhuset; Litteratur for små kropper fra kl 11, billettpriser kr 30. Boken Julia henter sokker leses, og det tøyses med påkledning av klær. Les mer om arrangementet her.

Otto er et nesehorn på Litteraturhuset; Lesing for de som er litt eldre -fra ca. 6 år. Det tar 1 time. og oppstart er kl 13. Billettpriser er kr. 30. Les mer om arrangementet her.

Åpent hus på Gyldendalhuset; Det leses om Ole Brumms bursdag og spilles og synges ved siden av. Lett servering og arrangementet er gratis. Oppstart kl 12.00. Les mer om arrangementet her.

Bygdøy Kongsgård holder åpent fjøs for alle hvor man kan lære mer om de norske husdyrrasene, fra kl 11 – 16.30, arrangementet er gratis. Les mer her.

Jazzkonsert av og for barn på Victoria scene; Fra kl 14-15.30 er det barnas jazzscene, billetter koster kr 50 og kr 20. Les mer om arrangementet her.

Søndag 23.10.16

Familiedag på Vikingskipsmuseet; Muligheter for alle til å prøve drakter, og lære og se mer fra vikingtiden og hvilket tøy man da lagde og hadde på seg. Åpent fra 11-15. Les mer om arrangementet her.

Opera på trikken; Nå har du mulighet til å kjøre trikk og høre på opera samtidig, ikke et arrangement direkte rettet mot barn, men dette må jo være en kjempeopplevelse både for små og store. Les mer her.

Barneteater på Trikkehallen på Kjelsås; «Av dyr er du kommet» en forestilling om mange spennende og slimete dyr. Se mer om stykket og bestill billetter her. Fra kl 13-14.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *