Grønt hjem

bilde10

fullsizerender

bilde-4 bilde-7 bilde-9 bilde-11 bilde bilde3 bilde5 Jif-flasken er for lengst byttet ut her i huset. Jeg har fått helt dilla på disse produktene fra C Heyerdahl, som både er pene å se på og et supert supplement på interiørfronten. I tillegg er disse produktene veldig effektive i bruk og fri for klor, petrokjemikalier, parabener, syntetisk parfyme,  sulfater og fosfater for å nevne noe. Særlig med barn i hus føles det deilig å vite at vi ikke puster og hvasser i dette. Produktene finner du her.

123levert.no har lenge vært min favorittleverandør av mat på døren på grunn av det store utvalget av økologisk mat. I en hektisk hverdag er det superpraktisk å kunne klikke matvarer og rengjøringsmidler hjem samlet fra ett nettsted. Frakten er gratis ved handling over 1000 kroner.
fullsizerender

Ps. Produktene er sponset av 123levert.no

Og takk til Cecilie for lån av hus!

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *