Fredagstipset uke 44

fullsizerender-01b

Lørdag 5. november;

Pinocchio spilles på Stabekk teater siste forestillinger denne helgen; Lørdag og søndag kl 13.00 og 17.00. Se mer info om forestillingen her.

Åpent hus på Gyldendalhuset; det leses høyt om Peppa Pig og er musikkinnslag til. Det leses høyt kl 12.00 og 14.00. Les mer om arrangementet her.

Barnas Verdensdag arrangeres av Oslo World Music Festival; Opplev musikk, lyder, lukter og smaker fra hele verden. Arrangementet er åpent for alle og gratis. Ta med hele familien på en fantastisk rundreise og opplev denne familiefestivalen. Les mer om verdensdagene her.

Oslo Bokfestival arrangeres på Litteraturhuset; her leses det utdrag fra nye bøker, flere barnebøker. Se mer om mulighetene her. Arrangementet er gratis.

Familiedag på Arbeidermuseet; Fra kl 11-16 er det familiedag med konkurranser, muligheter for å kjøre hest og kjerre fra Lilleborg og til museet. Arrangementet er gratis. Les mer om mulighetene her.

Åpent fjøs på Bygdøy Kongsgård; mellom kl 11-15 er det åpent fjøs hvor alle er velkommen. Det er muligheter for ponniridning på besøkstunet og 60 kyr og kalver i det åpne melkefjøset. Se mer på deres hjemmeside.

Familieomvisning på Operaen; Omvisning med barna i fokus. Omvisningen starter kl 13.00, og legger vekt på opplevelser for barn rundt i Operaen sine lokaler. Se info her.

Søndag 6. november;

Prosjekt Fantasi på Teknisk museum; Et samarbeid mellom Statoil og Teknisk Museum for å oppfordre barn til å skape og oppfinne nye ting. Les mer her.

Barnas Verdensdag; Pinocchioteater og Oslo Bokfestival går både lørdag og søndag. Se info over.

SKUR 13 innendørs skate- og sparkesykkelanlegg; Se mitt tidligere innslag om anlegget. Søndag er det åpent fra 11-18, og gratis sparkesykkel fra 11-15. Se mitt tidligere innlegg om SKUR 13 her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *