Väkst

image

Jeg er skikkelig nysgjerrig på denne restauranten i København. Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i grønne vekster. Når det derfor er åpnet en restaurant i København med navnet Väkst, og som er full av grønne planter og med et inventar som ser råkult ut, kjenner jeg at jeg blir ganske lysten på å teste den.  Visstnok deler restauranten mellom industrielt og røft inventar nede, mens oppe er det et drivhus og de mange grønne plantene som dominerer. Restauranten er siste tilskuddet til Cofoco-kjeden, som jeg har prøvd flere av tidligere, og vært veldig fornøyd med. Maten er nordiske grønnsaker med en biff, sjømat eller hel fisk til! Gleder meg til å prøve denne (og nyte interioret ved neste  anledning). Se mer på restaurantens hjemmeside.
image image image imagePs. Jeg har lånt bildene fra Google.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *