Fredagstipset uke 47 – julespesial

image

Denne helgen virker det som om julegranen tennes overalt, kanskje ikke så rart siden det er første helg i advent. Ikke så mye julevibber her vi er..

Lørdag 26. november;

Julegranen tennes på Bekkestua; her blir det utdeling av godteposer fra nissen, muligheter for pepperkakebaking fra kl 13.00 og julesanger med pikekor. Fra kl 15.00-15-45 holder Wenche Myhre konsert på torget. Les mer om mulighetene her.

Julegrantenning på Torshov med Snekker Andersen; arrangementet er fra kl 15-17, og er gratis. Det blir tur med hest og kjerre, julesang med kor, gang rundt juletreet og selveste Snekker Andersen på besøk. Les mer her.

Julegrantenning på Bærums Verk; fra kl 15.45-17.00. Les mer i Budstikka. Det blir hest og kjerre for barna, julesanger med korsang og masse masse mer.

Sølvguttene synger julen inn og alle julelysene tennes på Aker Brygge; arrangementet begynner kl 16. 00 og er gratis. Les mer her.

Julemarked i Botanisk hage; her blir det muligheter for hest og slede i hagen, gang rundt juletreet og pikekor synger julen inn. Les mer her.

Åpningsshow av Spikersuppa; Her blir det garantert julestemning med fullt show kl 17.00. Masser av boder og mye å se for små tasser. Les mer om arrangementet her.

Åpent hus på Gyldendalhuset Snekker Andersen og julenissen; kl 12.00, passer best for barn fra 3 år. Arrangementet er gratis. Les mer her.

Søndag 27. november;

Aktivitetsdag med juleverksted på Vigeland-museet; Fra kl 12.00 til kl 16.00. Les mer her.

Jul på Bogstad gård; søndag står hestene klare med bjelle på Bogstad gård for å ta barna på ridetur og det serveres julegrøt og mye mye mer. Les mer her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *