Jungelparty

image

image image image image image image image image image image image image imageKjempestas å få være partyplanlegger for verdens søteste jubilant som fylte to år for litt siden. Jubilanten selv er glad i dyr, og jungeltema var en lett match. Jeg fikk frie tøyler til å planlegge og fikse, og storkoste meg med å tenke jungel i mange uker på forhånd. Prikken over i’en ble de kule store dyrene som pyntet opp stuen. De fantastiske store ballongdyrene er levert av http://festligeting.no/, og er ca. 2 meter høye. De utgjorde en kjempeeffekt, og barna tilnærmet seg disse med stor entusiasme og bittelitt frykt. http://festligeting.no/ har utrolig mange kule og forseggjorte partyeffekter, og jeg gleder meg til å samarbeide med de ved flere anledninger.

Den store giraffen lånt av http://www.riktigeleker.no/, var også en stor hit blant barna, den er så koselig og helt perfekt på barnerommet. Og jubilanten, og hennes mamma skulle nok ønske at den bare kunne bli stående. http://www.toppenavkaka.no/ leverte den ultimate kakepynten, passet midt i blinken inn i konseptet. Det var så mye fint på hjemmesiden deres at det var vanskelig å velge!!

Skulle ofte ønske jeg var partyplanlegger på heltid, men det er slett ikke verst å få holde på med dette litt her og der. Gøy å gjøre noe kreativt, blir veldig glad av det! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *