Hjørundfjorden

IMG_1370

Jeg skulle kjoere fra Aalesund til Turtagroo for noen helger siden. Jeg ble saa maalloes av den fine naturen paa veien at jeg maatte stoppe nesten paa hvert hjoerne for aa ta bilder. Det var som perler paa en snor, virkelig noe av det vakreste Norge har aa by paa. Disse bildene er i hovedsak fra omraadet rundt Oersta og Volda.

Det endte med at fjellovergangen ved Sognefjellet stengte fordi jeg hadde brukt saa mye tid paa veien. Saa da maatte ejg ta inn paa hotell i Lom over natten, ha ha.

Det er noe med kombinasjonen snoedekkede fjell og fjord som gir meg helt sug i magan. I aar var jeg saa heldig aa vaere to gagner i dette omraadet. Neste aar skal jeg soerge for tilsvarende, helt frelst. Og saa mange fine turer man kan gaa herfra, ubegrensede muligheter.
IMG_1305 IMG_1307 IMG_1312 IMG_1339 IMG_1343 IMG_1346 IMG_1358 IMG_1374

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *