Vippa Oslos Papirøen

IMG_1803

Jeg har lenge vaert fan av Papiroen i Koebenhavn, som ligger rett over broen fra Skt Annas plads. Det er et kult konsept med masse foodtrucks samlet i et gammelt havnelager. Her er mat for enhver smak, og dekker alle allergier og oensker. Ogsaa er det perfekt aa sitte utenfor aa spise maten sin nede ved benkene ved vannet, yrende menneskeliv.

 

IMG_6679 IMG_6682 IMG_6684

Jeg ble derfor veldig glad naar jeg hoerte at Oslo naa har faatt sin egen versjon av Papiroen. Vippa. Som ligger paa vippetangen. Rett ved kaien til DFDS seaways. Vi var paa besok den foerste ordentlige sommerhelgen i Oslo, og det var mange mennesker som allerede hadde hoert om konseptet. Vi gikk fra nasjonalteateret, noe som var litt langt for minstemann. Men smilet kom fort paa ansiktet naar han saa den syklende is-vognen inne i lokalet.

Utenfor er det flere sider av lokalet aa sette seg ned paa benker, paa bryggen og langs sjoen. Perfekt aa kunne flytte seg med solen langs lokalet. Kjempekult sted, og allerede mange matvarianter aa velge mellom. Absolutt verdt aa sjekke ut!

IMG_1782IMG_1803 IMG_1804 IMG_1807IMG_1795IMG_1800IMG_1802

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *