Hoslefestival

hoslefestivalen

Det blir liv og røre på Hosle i Bærum når Hoslefestivalen går av stabelen 10. juni. Festivalen arrangeres i anledning 50-årsjubileet til Hosle skole, Hosle og Bekkestua skolekorps og Hosle skolekor, og alle er invitert!

Fra kl. 16 – 19 er det festivalaktiviteter som passer for barn i alle aldre. Kom og se Apa, Ted og Elfie fra Vennebyen holde show, og møt heltene etterpå. Eller kanskje det frister med sirkusskole? Det blir muligheter til å fiske i miljøfiskedam hos Miljøagentene, bygge Lego, klatre i speidertårn, og mye mye mer. Fra scenen blir det også danseshow med dansere fra Jump Dansestudio og det blir rockekonsert med bandet “1970”.

Fra kl. 19 – 22 blir det stor konsert. Først med elever, kor og korps, så kommer Ravi, Dina fra MGPjr., Nicoline fra Stjernekamp, Katastrofe og ikke minst Erik og Kriss. Konferansier er Margrethe Røed, kjent fra NRK Super. Det kommer til å bli en super kveld!

Billetter kr. 120,- Barn under skolealder er gratis. For mer informasjon, se her.

Ps. Samarbeid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *